Välkommen som utställare till Jobb & framtid – mässan mitt i Småland!

Nu kan du boka monterplats för ditt företag, organisation eller skola till årets mässa, torsdag 23 januari i Iscar Arena, Vetlanda. En mässa gemensam för Höglandet där ni som utställare har möjlighet att möta både dagens och morgondagens jobbsökande och framtida studenter. Vi skapar plats för intressanta möten och inspirerande föreläsningar.

Om arenan och montrar

Iscar Arena ger fina möjligheter för såväl utställare som besökare. Som utställare kan du välja att boka en eller flera montrar. Storlek för en monter är 4x2 m och för den som önskar ingår ett ståbord. I varje bokning ingår två lunchbiljetter och två fikabiljetter. Självklart kan ni beställa fler lunch- och fikabiljetter om ni är fler än två i er monter.

Boka redan idag

Välj Boka monter, följ anvisningarna.
Boka din monter senast 15 november.

En gemensam satsning

Jobb & framtid är en gemensam satsning mellan Eksjö, Sävsjö och Vetlanda kommuner och näringsliv och en utveckling av våra tidigare jobbmässor. Tillsammans stärker vi Höglandets attraktionskraft och bidrar till att klara de rekryteringsbehov och utmaningar som finns nu och framåt. Mässan är en långsiktig satsning och kommer att rotera mellan kommunerna med start i Vetlanda 2020.

Fakta

Monterstorlek:

Ett ståbord/monter ingår för den som önskar

El ingår


Pris näringsliv och offentlig sektor: 6000 kr/monter

Pris utbildningsanordnare: 3000 kr/monter

Priser exklusive moms.


För utställare:

Avbokning Länk till annan webbplats.

Anmälda deltagare

sidfot Eksjö kommun Sävsjö kommun Vetlanda kommun eksjö.nu Sävsjö näringsliv NUVAB
sidfot Eksjö kommun Sävsjö kommun Vetlanda kommun eksjö.nu Sävsjö näringsliv NUVAB